sitges

Crònica Seven Sitges

El Sub 16 CAMPIÓ de la Copa de Bronze del XXè Seven Platja de Sitges 2014

 

Desprès de vàries setmanes d’entrenament a la platja de la Sal de Mataró i el torneig prèvi de Vilanova va arribar el día esperat pel nostre equip Infantil: el 22 de juny. Día del torneig “seven” de platja de Sitges.

El campionat amb més solera de Catalunya i que enguany celebrava la seva vintena edició.

Els dos primers partits, contra els anfitrions, el Sitges, i el Tarragona, van estar molt disputats. Malauradament es van perdre per una marca de diferència. Tot i aixó teniem la opció de disputar la copa de bronze.

Un primer partit amb còmoda victòria contra els nous amics del Rugby Club Tordera que tot just comencen la seva aventura al món del rugby, ens donava opcions de titol en el darrer partit. Una final a cara o creu contra tot un poderòs F. C. Barcelona. A la primera part la iniciativa va ser pels vallesans amb movimient ràpid de la pilota i forta defensa. El resultat va ser 1 a 0 pel nostre equip. La segona part el Barcelona va apretar de valent, amb perillossos contraatacs ben aturats per una disciplinada defensa. Una elaborada jugada de tot l’equip va culminar en la segona marca, que va arribar per la banda. L’esforç de contenció al llarg del partit es va fer notar i al darrer suspir del partit els barcelonins van anotar una merescuda marca. El resultat final de 2 a 1 ens donava la victòria i el trofeo de la copa bronze de la XX edició del Seven platja de Sitges. Felicitem als nostres adversaris pel bon joc i FairPlay demostrat. Al final es tractava de disfrutar d’un gran día de rugby i continuar amb la formació dels nostres jugadors.

Enhorabona spartans !!

sitges2