carpa

La carpa? Tot un èxit!

PROMOCIÒ AL CENTRE DE LA CIUTAT.

 

El passat dissabte 12 d’abril de 2014 va ser un dia molt especial pel Club Rugby Spartans Granollers.

Durant tot el dia van passar moltes coses importants per al nostre Club, l’equip cadet va disputar el partit de tornada dels Play off, la nostra Escola de Rugby va participar en la trobada que es va realitzar al Gironès i a més vàrem muntar una carpa informativa al centre de Granollers.

En principi el fet de muntar una carpa no té per què ser a priori res que no sigui habitual, de fet l’any passat ja vàrem fer el mateix. Què ha fet de diferent aquest any? Doncs, veritablement la gran acceptació dels ciutadans de Granollers. Aquesta vegada encara més han estat moltes més les persones que s’han apropat per demanar informació per jugar a RUGBY. Aquesta demanda venia tant dels petits amb els seus pares, com de nois i noies que s’apropaven a dir que volien provar.

carpa

Arribada la tarda en Marc Girbau va pintar un graffitti impressionant, sota l’atenta mirada dels més petits i atraient públic durant tota la tarda. A més a més, els sèniors van jugar amb els petits que volien fer touches i provar de placar els sacs.

En general un èxit de totes i tots els Spartans que dissabte passat vam fer una gran feinada, una vegada més promocionant el Rugby català.

carpa2

No comments yet, be first!

Leave a Reply

Your email address will not be published.